shopping cart 1

Γιατί να επενδύσω σε έναν αυθεντικό πίνακα ζωγραφικής;

Στη Gallery Kontis πιστεύουμε ότι η τέχνη δεν είναι για λίγους ή ειδικούς και προσφέρουμε μια πλούσια συλλογή προσιτών έργων από νέους και παλιούς αγαπημένους καλλιτέχνες. Αν αναρωτιέστε γιατί να εντάξετε έναν αυθεντικό πίνακα ζωγραφικής στο χώρο σας, ίσως οι παρακάτω λόγοι σας διευκολύνουν να πάρετε την απόφαση να επενδύσετε σε έναν αυθεντικό πίνακα ζωγραφικής

  • Οι πίνακες διακοσμούν και καλλωπίζουν το σπίτι σας

Ένας χώρος με άδειους τοίχους και μεγάλα κενά μεταξύ των επίπλων φαίνεται «φτωχός», αδιάφορος και μονότονος. Η προσθήκη έργων τέχνης, όμως, αναβαθμίζουν αισθητικά το χώρο σας και του προσδίδουν ενδιαφέρον, ταυτότητα και κυρίως χρώμα! Μεταμορφώνουν ακόμα και το πιο λιτό σπίτι και βοηθούν στην ανάδειξη της συνολικής διακόσμησής του. Αν ο πίνακας που επιλέγετε μάλιστα είναι και αυθεντικός, τότε σίγουρα το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει.

  • Οι πίνακες αντανακλούν την προσωπικότητά σας

Οι πίνακες που επιλέγετε αντανακλούν το γούστο, τις προτιμήσεις σας και κάποια χαρακτηριστικά της προσωπικότητά σας. Πολλά μπορούν να καταλάβουν οι επισκέπτες σας για το χαρακτήρα και τη στάση σας απέναντι στη ζωή, παρατηρώντας τη διακόσμηση του σπιτιού σας, μέρος της οποίας είναι και οι πίνακες ζωγραφικής. Στην περίπτωση ενός αυθεντικού πίνακα, τότε εύκολα μπορεί να συμπεράνει ότι είσαστε φιλότεχνος!

  • Οι πίνακες είναι χειροποίητοι!

Όπως κάθε χειροποίητη κατασκευή έτσι και οι αυθεντικοί πίνακες ζωγραφικής δίνουν μια αίσθηση “πλούτου” και μοναδικότητας στο χώρο σας. Ένας αυθεντικός πίνακας δεν μπορεί να αναπαραχθεί ποτέ πιστά ακόμα και από τον ίδιο του το δημιουργό, καθώς είναι φιλοτεχνημένος για να αποτυπώσει την έμπνευση που είχε τη στιγμή της δημιουργίας του.

  • Οι πίνακες στηρίζουν την καλλιτεχνική δημιουργία

Η αγορά ενός αυθεντικού πίνακα ζωγραφικής στηρίζει και τονώνει την καλλιτεχνική, εγχώρια και μη, δημιουργία, ανάλογα με το αν επιλέγετε έργα Ελλήνων ή ξένων ζωγράφων. Εμπλουτίζοντας το σπίτι σας με ένα έργο τέχνης, βοηθάτε έναν Έλληνα καλλιτέχνη να συνεχίσει με αφοσίωση και μεράκι όχι μόνο να αποτυπώνει την έμπνευση του στον καμβά αλλά και να παράγει πολιτισμό!

  • Οι πίνακες σάς «ταξιδεύουν»

Ένας πίνακας ζωγραφικής μπορεί να σας μεταφέρει νοερά στο κόσμο του, να σας κάνει να αποδράσετε από τις σκέψεις σας και να αποφορτιστείτε μετά από μια δύσκολη μέρα! Συχνά στρέφουμε το βλέμμα μας σε έναν πίνακα όταν θέλουμε να αποκοπούμε για λίγο από τη ρουτίνα μας και αφηνόμαστε στα συναισθήματα που μας προκαλεί, ηρεμία, ευφορία, αισιοδοξία, κ.α.